Massage

I går lördag bestämde jag mig gör att testa massage. Jag hade fått rekommendationer av
Agneta en svenska som jobbar för SIDA. Med friskt mod tog jag mig upp till andra våningen via ett mopedgarage. Fick välja ur en meny med allt från hel kroppsmassage till bara handmassage. Priset var överkomligt för alla behandlingar, så tiden fick avgöra. Vis av förra lördagens 6 timmars behandling så valde jag en 1-timmes behandling för 47,50. Behandlingen innehöll nacke, skuldror, huvud, fötter och ben.

Jag fördes in i ett rum med 6 behandlingsstolar, men jag var enda kunden. Efter att fötterna placerats i ett skönt fotbad, så startade knådningen av nacke, rygg och huvud. Jag fick sitta framåtlutad på en pall medan massören gjorde det bästa för att hitta alla akupressurpunkter som hon bestämt och hårt tryckte på. Sedan satte hon knäna mot min rygg fällde mig baklänges och knådade min rygg med sina knän. Därefter böjde och slet hon i mig som den värsta homeopat. Puh, skönt tveksamt! Hon övergick sedan till huvudet och ansiktet. Det var skönt och mjukt.

En ny massör kom in och tog sig an fötterna. Vet ni hur många akupressurpunkter som finns under fotsulorna och hur många man kan ha ont i? Hemma i Göteborg har vi en platta med piggar, som man ställer sig på för att träffa akupressurpunkterna och massera dem. Fördelen med plattan är att man kan stiga av när det gör för ont. Men denna massör kunde man inte bli av med - hon tryckte och tryckte även om jag kved. När hon väl slutat knåda smörjde hon in fötter och ben med god varm olja.

Jag gick därifrån med en behaglig värme i kroppen och med förvissningen om att jag nog kommer att gå dit om ett par veckor igen. Det var gott ont!

Kommentarer
Postat av: Karin

Det där lät skönt. Jag skulle gärna vilja prova också. Testa gärna andra varianter!
Ha de !

Karin

2006-02-26 @ 10:02:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback