Sommar i Sverige

Jag har varit på 3 veckors semester i Sverige. Vad skönt det var att komma hem till normala temperaturer och till de ljusa sommarkvällarna. Jag trivs bra i Hanoi men det är trist att det är nermörkt kl 18.30!

Två veckor på Hönö med fortsatt renoveringsjobb på sommarstugan, vilken semester!. Tyvärr så regnade det lite för mycket för att vi skulle hinna bli klar med allt. Grovjobbet är klart så den sista målningen fixar Sven.
Två veckor går så fort, inte hann jag titta upp på Stadskansliet (förlåt för det), inte hann jag ringa alla som jag lovat (förlåt för det) och inte hann jag fika med alla som jag skulle ha velat möta. Men jag är tillbaka redan i slutet av november. Då skall jag bättra mig för då behöver jag inte klättra efter fasader.

Sista veckan var jag i Umeå hemma på gården hos mamma och släktingarna. Jag plockade 1,5 liter åkerbär, städade efter branden i vedboden och lastade resterna på kärran så att Sven och Oskar kunde köra dem till skroten, badade men MEST AV ALLT NJÖT JAG AV LJUSET.
Ofattbart underbart – ljuvliga Norrland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback