Gammal kärlek rostar aldrig!!

Nu har jag skaffat mig en ny vän också här i Hanoi. Under hela tiden som jag har varit här har jag till och från känt att något viktigt saknats. I början på veckan kom jag så på vad det var! Ok, då var det bara att ta sig ut och skaffa en, men se det behövde jag inte heller. Jag hade en sådan obeskrivlig tur - jag fick ett mail från en av svenskorna i bokklubben, som måste flytta och göra sig av med sin trogne vän. För en ringa penning fick jag så ta över hennes.

Nu när jag kommer in i sovrummet så känner jag en ilning av lycka, nästan samma lycka som när jag ser sina nära och kära komma ut genom dörrarna på Noibai flygplats. Där i hörnet står den och väntar på mig, lite uppfordrande faktiskt. Den är lite till åren, har lite skavanker, men kan mycket mer än vad man skulle kunna tro. Lite lika mig alltså!

Hela förmiddagen har vi varit tillsammans, va kul och oj vad tiden gick fort. Jag är nu säker på att de 5 veckor som är kvar innan jag åker hem till Sverige på semester kommer att gå som en dans.

Nu skall jag gå och "natta" min vän Janome Selector ? min nya Symaskin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback