Datorn har levererats

I går fick Vinh sin nya dator. Oj så glad hon var för att inte säga den gamle mannen som köpte hennes gamla för 400 000 VN Dong. Vi hann dock inte gå igenom datorn så noga innan socialarbetaren från Blue Dragon kom. Hon ville intervjua Vinh inför sitt jobb med att skriva handlingsplanen.

Jag har därför varit tillbaka hos Vinh i kväll och gått igenom datorn igen. Oj så svårt det är, men hon lär sig snabbt. Hennes lilla syster är också riktigt duktig så tillsammans skall de nog klara av det.

När vi startade engelska programmet Gogo så kom grannens lilla kille in också. Hela kvarterets ungar kommer nog att ha nytta av dess träningsprogram. Medan de vuxna kommer att bli trötta på att höra ABBAs Happy New Year.

Hur som helst. Kul är det och Vinhs mamma lyser som solen. Hon verkar väldigt glad över vad jag har gjort för Vihn och att Blue Dragon har lovat support. I morgon bitti skall jag till Vinh igen, mer engelska och dator kunskap.


image83

Kommentarer
Postat av: Sven

Tänk vad en bild säger mycket! Det går inte att ta miste på barnens intresse och enegemang för datorn och dess innehåll!
Det känns så fantastiskt bra med allt du lyckats
åstadkomma för Vinh och hennes familj!

2007-12-02 @ 00:14:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback