Lite smått och gott!

Sexskandalen: Nu vet vi hur videon hamnade på internet. Tjejen hade själv filmat samlaget med sin mobil och när mobilen gick sönder så lämnade hon in den till ett företag utan att först ta bort videon!! En av de anställda på mobilföretaget kopierade och sålde videon. Ja så det kan vara!

Kolera epidemi: Nu härjar koleran i stan och i hela landet pga förorenad fisk och skaldjur. Detta är ju resultatet av alla översvämningar. Vattnet har sköljt ner i avlopp, gödselhögar mm och förorenats! Sedan har detta förts vidare till fisk och ev skaldjur. Nu gäller det att äta på "fina, rena" restauranger, inte ta is i drycken, tvätta händerna och undvika offentliga toaletter. Jag brukar ju skämta om att "om det finns en tarmbakterie inom 1 mils omkrets så tar jag hand om den!" men denna gång skall jag klara mig!!!!

Ny tyfon och mera oväder på gång: Vattnet har inte hunnit dra undan i Hue, Hoian och i det centrala Vietnam innan en ny tyfon är på väg. Den lär dra in i morgon med samma förödande kraft som den förra. Förra veckan regnade det dessutom så kraftigt i området att större delen av gamla Hoian redan är  översvämmat. Stackars folk!

Vinh: Idag har jag introducerat Vinh för en australiensisk hjälporganisation som stödjer handikappade barn samt gatubarn i Hanoi. Nu står mitt hopp till den socialarbetare som skall skriva utlåtandet! Någon skola lär det nog inte kunna bli för Vinh för hon är alltför handikappad men mer hemundervisning och kanske en kvällskurs i engelska på en av de närbelägna privata kvällskolorna. Fortsättning följer......

Kommentarer
Postat av: Lena.Lindberg

Tack för dina intressanta skriverier ! Igår läste jag en liten notis i en sv. dagstidning att 5000 krokodiler tagit sig loss från en krokodilfarm i centrala Vietnam. Detta var möjligt tack vare allt regn. Vet du något om detta ?

2007-11-13 @ 11:01:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback