Sexskandal skakar Vietnam

Nu har det hänt! Vietnam har fått sin första sexskandal.

Landets mest omtyckta kvinnliga ungdomsidol, en 18 sångeska och hennes 20 årige pojkvän hade samlag och som det sägs avancerad sex. Vilket de videofilmat!

Sex före äktenskapet anses som mycket olämpligt för flickan. Hon betraktas genast som dålig och hela familjen blir smutskastad. Pojkvännen är dessutom son till en av de högsta polischeferna här i Hanoi. "Så han borde veta bättre". Nu studerar pojkvännen i USA, så de som vill försvara ungdomarna säger att killen lärt sig dåliga vanor i USA - syndens näste!

Video med samlaget lades förra veckan ut på internet av en anställd vid ett internet företag. Hur han hade fått tag på videon vet fn inte skvallerpressen. Skandalen var ett faktum!

Det bekymmer som vi hade med internet förra veckan var inte pga regnet som jag trodde utan pga att miljontals vietnameser försökte få se videofilmen och ladda ner den. Den aktuella servern stängdes under fredagkvällen.

Stackars Vietnam, som inte vill inse, det som alla studier här visar nämligen att antalet ungdomar som har sex för äktenskapet ökar. Tyvärr styr USA och Bush politiken här över HIV/aids informationen och sexual undervisning i skolorna lyser med sin frånvaro.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback